onsdag 8 juli 2009

Magiska bilder




Idag vill jag puffa för Lotta med bloggen Fyra Årstider, som lagt ut helt makalöst vackra bilder av sin sommaräng i morgonskrud. Bilderna är så vackra att de helt tar andan ur mig! Visst känner man dofterna?!


Det är en oerhört se- och läsvärd blogg, missa den inte! Själv tycker jag att Lotta ska ge sig på en karriär som fotograf;) Vad känner just du att du brinner sådär lite extra för? Vad gör du de gånger när det känns som att tiden bara försvinner?


Nyfiken...


K
ramar
Lena

16 kommentarer:

millandante sa...

Tecknar, fotar och skriver... då existerar inte omvärlden... Det svåra är bara att ta sig tiden till det som gör så gott!
Vad väljer du själv?
Ska kika in på hennes blogg!
Kram

♥ Fyra årstider sa...

Men du är väl bara för go..fotograf låter som ett toppen jobb...men jag är en fegis..men vem vet. Vill ha cafe, nätbutik och så fota..det är min dröm.

Du är en pärla!
Kram Lotta

Rosenvit sa...

Jättefint blogtips.

Ha det härligt!
Anna

Jeanette Hornbeck sa...

Härlig bild!

Tiden försvinner när jag målar,grejar i trädgården eller jobbar. (de två första hinner jag aldrig, tackar Gud och min man att jag får utlopp på jobbet)

Ha en trevlig kväll!
kram Jea

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, ja, Lottas bilder är helt magiska.... denna inget undantag.... vilken god mat du frestar med nedan och till Dalom bär det snart av med ser jag, då har väl Sune ngn jourmatte kan jag tänka, den godingen.... Synd jag inte jobbar på Gruvgat den veckan, i sf kanske vi hade setts, men kika gärna in där, stängt måndagar dock.

Trevlig resa och välkommen till Dalarna! Mari.

Tulipa sa...

Hej Lena!
Vilken drömresa ni startar på snart...Gud vad härligt!
Lova att fota och skriva av er rejält på bloggarna sen..***!

När omvärlden försvinner, då är det kreativt som sker, allt från att vara ensam i trädgården - då försvinner tid och rum eller att var på något intressant ställe som en auktion eller loppis...eller vacker butik där jag gör stoora ögon...ja mycket finns det av livets goda!

Önskar dig världens tid nu på er resa!
Stor kram Mariette

Jessica sa...

Hej,
tror det är första gången jag är inne på din mysiga blogg.
Låter roligt med auktions-vecka, smart att ni tar en extra stor bil :)
Du får fota mycket och visa oss sen!

Lilla Sune är ju såå gullig! Kan tänka mig att han kommer undan med det mesta!

Må gott,
kram
jessica

Love Your Homes sa...

Just sådana här ögonblick som Lottas bilder, så försvinner tiden.
Jag har upptäckt att när jag börjat fota mer att ögat tränar sig att se små ovanliga detaljer, som slukar hela ens tidsperspektiv för en stund.

Nyfiken.....jo det är väl klart, annars blir det rätt tråkigt. Med distans förstås!

Bisou
Ia

gamla skolan sa...

Håller med dig om att bilden är helt fantastisk ! Får nog gå in och titta mer på den bloggen ! Tack för tipset ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Karin Lindström sa...

Hej kära Lena!

Bilderna är verkligen underbara. Och visst ska man bara köra på med det man brinner för. Det gör inte så mycket om det inte går så bra, då har man i alla fall provat.

Ja, jag syr ju som du vet. Då vill jag helst vara ifred och pyssla. Annars är alla med här och bakar och pysslar. Det är ju också en glädje att skapa med barnen och andra likasinnade.

Tusen tack för din jättegenerösa kommentar hos mig! Du är verkligen snäll.

Jag hoppas vi får se mer av dina alster! Där har du verkligen något att satsa på tycker jag!

Ha det så skönt på resan. Kanske vi ses, vem vet!

Kramar
Karin

Villa Hemma sa...

Bygger, fixar, donar, fotar och sitter vid datorn. Då flyger tiden iväg....

Jag brukar också kika förbi hos Lotta :)

kram

Engelska Villan sa...

Håller med! Vilken otroligt vacker bild!
Ibland kan det vara bloggen som gör att tiden försvinner, man surfar från den ena till den andra. Virka kan också få tiden att rusa iväg.
Sommarkram Anna

Vit som snö sa...

Hej söta du! Jag kunde bara inte låta bli att köpa mej ett dygns surfande nu när vi bor på Ugglarps camping... Vilket underbart ställe, jag är bara såå lycklig att dina vackra bilder ledde oss hit! Vi kom hit först igår, onsdag, så mest troligt har du inte sett mej strosa runt;-) Hade jag sett någon spana lite extra hade jag nog provat att säga -Lena... Vi njuter så otroligt här ska jag säga, vilken lagom camping, så lugnt o fint o en sagolik natur. Idag blåser det ganska bra men vi har efter vår Halmstadstripp badat 1 timme hela familjen i höööga vågor. Vattnet är varmt o skönt! Jag förstår att ni får ladda era batterier när ni är här. Vi vill ju flytta till Halland o vår resa handlar ju om att se så mycket vi kan. Jag är helt såld på dessa vackra trakter!!!
Hoppas du får fynda riktigt mycket nu i Dalarna, det låter som en drömresa:-) Det har inte blivit mycket loppis för mej för barnen gillar inte alls när jag ropar: Stanna här! Men ett par fynd har det blivit ändå...
Ha det så bra på semestern!
Kram Cilla

Lilla huset på prärien sa...

Godmorgon gummalumman!

Idag blir det till att packa färdigt... :) Weiiiiiiiiii!

Kram J

Karin sa...

Underbart fina bilder! Mycket romantiska. :)

Hoppas allt är bra med dig Lena. Hoppas att du och Jenny får en härlig resa med fina fynd, äventyr och bilder!

Kramar Karin

Love Your Homes sa...

Hej sKära,

jag tror Jenny är i sitt esse, ta du med liniment till öronen (och plättlagg).

Vi skriver absolut, vi ses!