onsdag 14 oktober 2009

Allmogemönster
H
ej alla raringar! Här kommer det ett litet livstecken från mig, jag har haft lite andra prioriteringar senaste månaden och kommer förmodligen att ha det även en tid framöver, bara så att ni vet! Men jag finns här och kikar in hos er alltsomoftast.


N
ågra av er har mailat och kollat läget, tack så jättemycket för det, ni är underbara! Det är ingen fara på taket, jag har blivit working-girl igen, hela familjen får nya rutiner och så har jag en mycket nära anhörig som är riktigt dålig, då hamnar bloggen långt ner på listan, åtminstone för mig...


E
n särskild hälsning vill jag passa på att skicka till Zara med bloggen House of chandeliers, du är en ängel på min axel! Ni som ännu inte besökt Zara måste verkligen göra det, hon är en alldeles enastående människa!


I
nspirerad av det senaste numret av Lantliv, där de visade vackra kläder i allmogestil, måste jag bara visa mina vantar från Flash! Jag kan inte se mig mätt på dem, de är helt enkelt underbara! Handbroderade och fodrade med fleece. Vi hade vår första frostnatt häromnatten, ovanligt tidigt faktiskt, så då passar det ju alldeles lysande med nya fina vantar. De andra bilderna visar en säkert 15 år gammal ullväst som jag inte haft hjärta att göra mig av med, den är också från Flash faktiskt, och känns helt rätt just nu, sitter bara lite tight om ryggen... Hrrrm.


H
oppas ni har det fint alla ni go'ingar därute i bloggvärlden, jag är så glad att jag får vara en del av den här gemenskapen!


Lena

16 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Vilka vackra vantar du har. Och västen är också ljuvlig. Visst är det bedrövligt med garderober där kläderna krymper. Inte särskilt bra.
Visst är Zara en genomgo´ tjej och hon delar med sej av det till oss i sina inlägg och kommentarer.
Det är inte alltid man hinner med allt och visst är det riktigt att prioritera familjen först.
Hoppas du får en bra fortsättning av veckan.
Kramar till dej.
Birgitta

chokladblomma sa...

Vilka underbara vantar!!!
Visst är det konstigt att kläder krymper när de bara ligger i garderoben? Händer här också...;)
Familjeliv och sig själv måste hinnas med först och främst, sedan kanske man kan blogga lite! Kul att se att du är kvar iaf!
Ha det gott!
Kram

Tulipa sa...

Hej!Ett livstecken då kastar jag mig över dig..*ler*...
Jag har saknat dig men förstått att det har med nya jobbet att göra, då ändras ju ofta förutsättningar för vad man hinner med... Men att någon nära var dålig kändes sorgligt att läsa...Jag hoppas att det är något som kan bli bra...
Du är så härlig Lena och om du vill göra inlägg ibland så är vi många som blir glada!!Visst är det en mysig gemenskap i bloggvärlden, jag är också väldigt glad att vara en del av den, och som du vet superglad att jag fått träffa dig!
Mysiga vantar du skaffat, jag har mina gamla från ifjorl som jag slitit hål på när jag plockat mossa..hmm... (hinner inte åka och ekipera mig heller...men det är ju mindre viktigt!)Ha det riktigt bra Lena, hoppas allt löser sig till det bästa!
Stor kram Mariette

Grodmamman sa...

Vackra vantar du köpt!
Alltid kul att höra ifrån dig. Sorgligt med din nära anhörig som är sjuk, sånt är jobbigt. Hoppas att det löser sig till det bästa.
Klart att du ska prioritera dig själv, din familj och nära och kära framför bloggen.
Kramar

Karin Lindström sa...

Hej Lena!

Jag var på väg in till dig idag, men hann inte. Barnen måste ju hämtas också. Skönt att du mår bra. Trivs du på nya jobbet? Men visst är det stressigt med allt, det är det även för mig som dragit ner på arbete och är mer med barnen. Ibland tycker jag bara att jag skjutsar och hämtar, man kan ju tro man är taxi :)

Vantarna är verkligen jättefina. Vet du att jag jobbade på Flash som butikschef i nästan tio år innan jag startade min egen butik. Nu är jag aldrig där för vi har ingen i närheten, men dessa skulle jag också vilja lägga *vantarna* på fniss, fniss! Jag har rensat bland alla mina klädkartonger och jag kan säga att jag hade mycket från Flash. Från slutet av 80 talet och framåt. Det var riktigt roligt att se alla olika snygga och mindre snygga kreationer jag haft på mig *skrattar*.

Ha nu en fortsatt skön höst och ta väl hand om dig och dina nära!
Många kramar
Karin

StrandviksVillan sa...

Härliga vantar, blev själv lite förälskad i dom vita, men vet inte om jag skulle våga använda dom av rädsla för att smutsa ned dom :P

Hoppas allt är bra med dig och att du orkar med...
Stor varm höstkram,
Ann-Christine

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad kul att höra från dig igen:)

Har saknat dina inlägg här på bloggen men nu förstår jag ju varför du lyst med din frånvaro.
Tråkigt med din anhöriga som är sjuk..

Jättefina vantar och väst!!

Kraam Jenny

Annas skattkammare sa...

Hej lena! Så trevligt att höra från dig! =) Förstår att du prioriterar annat nu.. Fina vantar och väst du visar!
Kram /Anna

ღ Fyra årstider sa...

När jag tittar in till dig är det som att besöka en nära vän ååå vad jag tycker om dig mycket!!

Vilka fina vantar du har köpt och visst går dagarna fort när man jobbar. Tråkigt att någon du känner är sjuk. Ta hand om dig
Kram Lotta

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Precis sådana vantar behöver jag, man blir ruinerad av den här bloggemenskapen bara...o´ch senaste lantliv var den bästa på länge, herregud jag ville ha ALLT.
Hoppas du trivs bra.
puss!
/Jea

Villa Hemmet sa...

Hejhallå

De vantarna måste kollas upp - tack för tipset!

kram

Karin A sa...

Kul med ett litet livstecken Lena! :) Förstår precis att det är mycket annat som upptar din tid nu. Vantarna är verkligen helt underbara. Trevlig helg! Kram Karin

Tidsmästarinnan sa...

Hej du allra goaste Lena,
skickar dig en stor och varm kram (du får tänka dig att jag har såna där vackra varma vantar på mig också, och så typ en stor stickad islandströja, och så kommer höstkramen häääär...)

vita zara sa...

Hej Lena.
Fantastiska människa.
Först blev jag så svävande glad för din kommentar i mitt inlägg, sen gick jag hit och blev glad när jag såg dina vantar och tänkte härligt, sen ännu längre ner i det här inlägget skriver du om en nära anhörig, och då fick jag tårar, oj,oj, oj det är fruktansvärt, jag hoppas att allt vänder, till det bättre och sen skriver du trots det om mig, ja då så fick jag så klart
mer tårar, alltså gissa om du kan beröra, du är en så fin människa.
Många varma kramar till dig och hoppas att allting ordnar upp sig för er.Så otroligt klokt av dig att besluta att inte blogga just nu.
Om du vill skiva till mig, skriva av dig så kan du alltid maila.
Kram Zara.

Lilla huset på prärien sa...

Hej gumman!! Förstår att du är glad för vantarna de är precis "Lena-stil" minsann :)

Själv sitter jag här hungrig som en varg men ska snart gå och lägga mig. Hoppas att du har det bra på jobbet och att du trivs! Vi måste ses snart, det var allt för länge sedan.

Ta hand om dig och hälsa familjen!

kram Jenny

Annika Christensen sa...

Vad glad jag blir! Tänkte faktiskt på dig idag när jag var ute i trädgården.
Vilka fina vantar!
Jag har haft tid och sitta och blogga för jag jobbar mest vid datorn just nu så jag har saknat dig. Visst är det en härlig värld??
Ha det gott
kram
annika