söndag 14 mars 2010

Blondes have more fun

(Innan du läser det här - det kan hända att detta inlägg kommer att framstå som ett av de abslout mest absurda som någonsin gjorts i en blogg som ligger under rubriken Livsstil - Inredning på blogspot.com. Jag bjuder på det, som flera gånger förr.)

Man är ju den man är, vi är unika varelser var och en av oss, hårfärgen är ju helt ointressant, eller hur? Trodde ni ja - HA, så är det inte och jag är ett levande bevis på det. Det är nämligen så att när man är född brunett, som jag, och har en viss typ av gener i bagaget så behöver man mer tid, pengar och tålamod än resten av befolkningen. Därför har blondes more fun - för till skillnad från sådana som jag, behöver de nämligen inte varje månad efter 40 fyllda gå till frissan och färga sin utväxt. Fattar ni vilket problem jag har?! Det här är inte fun at all!


Här kommer det, bildbeviset, jag drog fyra, bara för er skull (alltså jag vet - det blir nästan lite äckligt, förlåt).Bara så ni vet, nästa gång ni ser en brunett 40+ kan ni le lite åt henne sådär förstående och omtänksamt. Livet är hårt mot de hårda. Suck.

7 kommentarer:

LoveYourHomes sa...

Jösses vad ditt hår växer fort eller vad fort tiden går sen senast.

Grå hårstrån kan man få för mindre, lika roligt har jag för det, hepp!

En som har blivit grå i skägget är Ketus...lite gubbvarning på gossegrisen.

Kram till er,
Ia

P.s. S hälsar, han håller på att Spotifya köket, en ny fjärris eller vad tror du? Huu...

Grodmamman sa...

"Been there, done that!" Har hamnat där också. När jag skulle gifta mig så insåg jag att det inte skulle se klokt ut om jag inte gjorde något åt de där gråa stråna och nu är jag fast!:)
Kram

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

hahahaha du är kul!
men vill man vara fin så får man lida pin (färga håret) och brunetter är de riktiga skönheterna, blondiner syns bara bättre i mörkret, det är därför de har så dåligt rykte (det vet ju alla)
;-)Jea

Lilla huset på prärien sa...

det heter ju inte "de grå tinningarnas charm" för ingenting lena! du är så fin som få så några grå hår gör ingenting alls :)

här sitter hela familjen och tittar på "råttatoille" nu på kvällningen. lite mysigt faktiskt.

ta hand om dig!

kraaaaaam J

Karin A sa...

Åh jag vet inte Lena men klart är att det är dyrt att gå till frisören. Gillar i alla fall dina inlägg! En bekant till mig fick grått hår redan i 30-årsåldern och det är så snyggt...fast det är väl knappast någon tröst för din del!?

Hoppas helgen varit fin! Imorgon väntar jag på vårtecken här. Jag såg blommande snödroppar idag. Lovely!

Kram Karin

Rosenvit sa...

Tur att du är en tuff brud (i lyxförpackning)!

Kramar från gråa mej...
Anna

♥ Fyra årstider sa...

Vi älskar dig ändå!!!! *ler*
Kram Lotta