måndag 19 januari 2009

Blommor, knoppar och frön
TACK snälla ni - alla underbara som besöker min blogg! Ni får allihop ett stort fång tulpaner av mig!

För lite sedan hade jag en utlottning när jag hade kommit upp i 1000 besökare, och så här om dagen, när jag hade ganska många kommentarer och scrollade ner en bit på sidan, upptäckte jag att jag har passerat 5000 besökare. Det är så roligt att blogga! Ni lyfter mig!


Igår firade vi den härligaste människan jag vet - Jenny - med bloggen Lilla Huset på Prärien, som fyllde 35 år. Du är en på miljarden, finns inga ord för hur tacksam jag är för vår vänskap. Så är det. Om du inte besökt hennes blogg ännu, gör det!

En blomsterkvast vill man ju alltid förära ett födelsedagsbarn, men eftersom vi har väldigt lika smak, kände jag mig säker på att hon skulle bli ännu gladare för den här knoppiga upppenbarelsen:


Och när jag ändå var i blomaffären, kunde jag ju inte motstå drömmen om ett prunkande blomsterland... Som ni säkert förstår är de här ganska givna i rabatten. De ska ju inte förkultiveras förrän i april, men som ni vet går veckorna i rasande fart!Tack vill jag också säga till Grodmamman som förärat mig Nobelpriset! Inser ju snabbt att närmre ett Nobelpris än såhär kommer jag aldrig! Att det dessutom är ett pris som ges till mammor känns extra härligt. Denna award får en hedersplats i högerspalten...
Till sist vill jag också, sprickfärdig av mammalycka, berätta att min lillsippa tog sina första simtag igår! Bilden och känslan av hennes lyckliga leende som spred sig genom hela kroppen på henne så att hon till slut bara ville hoppa i igen och igen och igen, kommer aldrig att lämna mitt hjärta!


Största kramen till er alla


Lena

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

TUSEN TACK KÄRA SKÄRA! Du är "One in a Million" du också :) All kärlek till dig!

Måste hasta - min lillsippa skriker i höga höjd för att jag lämnat henne ensam... aj, aj.

Varmaste kramen!

Love Your Homes sa...

Allas vår sKära, du har ett rart hjärta.

Största kramen till dig med,
Ia

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Grattis till award, och grattis till lilla dottern också:)
Det är nått särskilt att lära sig simma.

Jonte simmar jättebra...UNDER vattnet. Så fort han ska ha huvudet över ytan och simma samtidigt så sjunker han som en sten..hihi! Men träning, träning...;)

Susanne

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Man kanske skulle lära sig att odla lite blommor.
Kram Lotta