onsdag 25 mars 2009

Uppknäppta...




...är mina jeans just nu, för jösses Amalia vad gott det var med våfflor. Och mäktiga var de minsann eller ja, det kanske var den där hallongrädden som liksom blev pricken över i:t...







Fyra mätta ungar och en övermätt bloggerska, klarblå himmel utanför och en jamande katt med vårkänslor. Så ser mitt liv ut just här och just nu.

Och här kommer de utlovade bilderna...






Gud vad ungarna skrattade när de skulle fotografera mig! Jag kan lova att jag har kastat säkert tjugo bilder som ni hade skrattat ihjäl er om ni hade fått se, typ rakt upp i näsan, halvsovande, alla plomber... Och vad kritisk man är till bilder på sig själv, kan erkänna att jag ångrade flera gånger att jag skrev att jag skulle lägga ut några.

Ser du förresten Susanne (Me and Alice), du vet vad jag menar...

Kram/L

46 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Du är finas i hela världen Lena, plomber eller inte. Själv försöker jag göra mig själv lite rättvisa... ska på rajtantajtan i stan ikväll och träffa alla gamla kollegorna :) Ska bli kul faktiskt... och lämna hemmet *ler*

Kramiz

Dubbelörn sa...

Du är så vacker!! Och den värsta kritikern är ju man själv *skrattar*.

Är likadan o dessutom är jag en sådan som ALLTID blir dålig på bild. Finns inte ett enda kort på mig som ens är någorlunda...

Stor kram

Johanna.B sa...

Jag sitter just nu i samma sits efter att ha klämt i mig ett antal våfflor med både sylt och grädde!

Kram
/Johanna

Bygatan sa...

Gokväll!

Vilka mumsiga bilder du bjuder på;-)
Fint kort på dig också! Kul att få se ett ansikte bakom bloggen. Själv ser jag ut som en julgris på bild, hahaha

Kram Lena

chokladblomma sa...

Hi, hi! Man blir nog aldrig nöjd över sig själv på bild! Jag tycker allt att flickorna lyckades ta fina bilder!
Och det där receptet såg ju inte helt fel ut... kanske ska pröva till helgen... när magsjukan har förvunnit från huset!
Kul att du tyckte att kvalitén var bra på HM:s sängkläder, för jag har spanat in just det där påslakansetet!
Ha det gott!
Kram

Karin sa...

Hur gott såg inte det där ut då! :) Chokladvåfflor med hallongrädde låter inte alls dumt. Fina bilder på dig, kul att du vågade!

Kram Karin

Mia sa...

Himmel så gott det ser ut... måste verkligen testa receptet till helgen. Har inte hunnit med idag eftersom jag kom hem så sent.

Det är ju då verkligen inga dåliga bilder på dig men jag förstår precis vad du menar... kritisk som få är jag själv.

Kram Mia

Love Your Homes sa...

Dags att byta namn till sammesöga, tror jag. Bilderna gjorde riktig rättvisa för dem, men så har jag skådat i dem också.

Jag har inte fått några våfflor idag, så jag är lätt irriterad. maken har tillbringat 3 timmar med att choppa grönsaker o dylikt till kinakäk istället. Nyttigt iofs, men det hade gått fortare med våfflor och jag hade varit snäll som ett lamm.

Jag sparar receptet o lägger på hans huvudkudde!

Godnatt kram,
Ia

Jeanette Hornbeck sa...

Värsta pinglan! jätteroligt att få se dig!
Var det gott med choklad i våfflor? det såg väldigt gott ut.
kram Jea

Jeanette Hornbeck sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Grodmamman sa...

Jag hade gärna satt mig vid det där bordet! Våfflorna såg super goda ut och gräddskålen var något annat än den vi fick på jobbet!:) Där fick man vara glad om man fick en tesked till varje våffla!:)
Kul att se dig på bild! Och jag har också bett barnen ta kort på mig ibland och de flesta blir då i grodperspektiv vilket verkligen gör dubbelhakorna rättvisa!:) Jag tyckte att du var jätte fin på bilderna!
Kram

EN INREDOHOLIC sa...

Men söta söta du!! Du är ju jättefin!! Och vilket musmigt kalas! Ser uuunderbart gott ut!!

Nu kan vi ses på Åhléns för nu vet jag ju hur du ser ut :)

Isf knackar jag på axeln :)

Kram
Jannice

Helena Dovier sa...

Gud, vad gott det där såg ut! Hade jag haft de våfflorna och den grädden framför mig på bordet hade jag fått rulla ut från köket, det är ett som är säkert :-).

Jättekul att se de fina bilderna på dig och att få ett ansikte till bloggen!

Och tack för alla dina snälla kommentarer hos mig! Jag blir så glad för dem, även om jag tyvärr inte är alls lika flitig med att själv skriva kommentarer.

Ha en fin torsdag i solskenet!

Kram från Helena

Johanna.B sa...

Svar: Tack så jättemycket, vilken glädjande kommentar! Ibland tycker jag det är kul att surfa runt bland alla tusentals bloggar som finns därute och när man minst anar det kan man få inspiration från någon med en helt annan stil. Och visst är det kul som du säger, det går ganska snabbt att drastiskt byta stil!

Kram
/Johanna

Thyrasgård sa...

Hej Lena,
I Påsk har vi Premiär för vår-öppet i Gårdsbutiken i Falkenberg med massor av kul nyheter, så kom du förbi då! Vi har öppet 11-15 from Skärtorsdag tom Påskdagen.
Kram från Kicki
på Countrystyle

Fröken Fräken sa...

Hej på dig!
Jag håller med, ta foton på sig själv är hemskt. Jag tycker att jag antingen ser ut som en hösäck eller som om jag är berusad.. inte roligt! Du har däremot inget att oroa dig över!

Och jo, nu har oljebaserad färg inhandlats och vilken skillnad i täckförmåga! Vattenbaserad brukar funka bra på mindre saker, men på möbler får de bli den oljebaserade i fortsättningen!

Marie sa...

Men vad kul att få se bild på dig, du är jättesöt! Visst är det man själv oftast som är mest kritisk, det blir absolut inga bilder på mig på min blogg, hihi.
Ser jättegott ut med våfflor. Själv ska jag på personalmöte nu i kväll så jag antar att min kvällsmat kommer att bestå av någon halvtorr fralla (hade hellre ätit dina våfflor, hihi).

Tack snälla goa du för din kommentar häromdagen om Mia, Gúas och min resa, fick nästan tårar i ögonen av dina rara ord. Visst är det fantastiskt vad bloggen har medfört, hade aldrig kunnat tro att jag skulle hitta riktiga vänner genom bloggandet. Vänner som det känns som man har kännt hur länge som helst och som man känner en sån oerhörd gemenskap med. Underbart!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Hem och Lycka sa...

Vad fin du är, jättesöt!

Såg riktigt gott ut, dina våfflor..

kram

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej på dig!

Jag måste bara säga igen att jag blir sååå glad över dina kommentarer hos mig!! Jag blev extra varm i hjärtat av din senaste kommentar - stort TACK gulliga du!!

Vad kul att få se bild på dig! Du är precis lika söt som du är gullig i ditt sätt!! Våfflorna såg helt underbara ut *mums*

Ha det toppen!
Kramar

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilka goda våfflor det där såg ut att vara!!!! Och vilken fin bloggerska! Tja, syster till Susanne hade du kanske kunnat vara: ) Mari.

Poppins sa...

Hejsan våffelätaren! Så roligt att få se dig! Och så sugen på våfflor jag blev... Får nog ta fram våffeljärnet, tror jag.
Ja, du, jag har inte fler timmar om dygnet, tyvärr... för jag skulle behöva dem. Det är så mycket som jag skulle vilja ha tid att göra. Men tack för dina rara ord som verkligen värmde i den skånska isvinden.
många kramar från Poppins

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad roligt att få ett ansikte till bloggen! Du är ju värsta pinglan ju:)
Våfflorna ser jättegoda ut...och vilken vacker skål hallonen ligger i..

Kram Jenny

Lilla Blanka sa...

Hej Lena!

Du är jättefin!

Mumsig våffla..extra kul med hallongrädde och den fina citronmelissdekoren.

Har just ätit våfflor jag med..det är ju så himla gott, men det räcker en gång om året :)

Ja jösses haha, hade nån sagt till mig för några år sedan att jag skulle ha kotavlor inne på kökshyllan hade jag skrattat ihjäl mig :)

Kram
Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej igen, tack för din hälsning!

Till din fråga, Tja, jag har nog "grönt kort" fr de flesta.

Ofta rör dig sig om "tjänster och gentjänster", ngn man känner, ngt man gillar extra mycket, ngn som gör reklam för mej i gengäld el vissa får jag ngt utav i gengäld... men ibland "norpar" jag de bilder som jag tycker passar till mitt dagens inlägg.

Jag har bytt sidobilder och färg på rubriken vid varje inlägg sedan jag började blogga för drygt 2 år sedan så jag tycker det är kul, har jag inga egna bilder som jag tycker passar för dagen så hittar jag fr ngn webbshop och gör således samtidigt reklam för dem. De jag inte frågat om lov utgår jag fr att de blir glada över gratisreklamen ( namn och länk obligatorisk) när ändå ca 1000-talet kikar in på ens sida var dag, annars får de vara utan reklam; )Då gör jag reklam för de som uppskattar det!

Det händer att jag frågat förstås också om jag skulle hamna i den sitsen och det är väl också att rekommendera....

Trevlig helg Fru Rosenskära!

Kristin sa...

Hej hej och tack för din jättegulliga kommentar hos mig! :-)

Jag är grymt sugen på chokladvåfflorna, undrar om man kan göra dem i helgen och motivera det med att vi missade att göra våfflorna på den riktiga dagen... fniss!

KRAM till dig! Du var så fin på bilderna! Jag blir aldrig bra på kort...

gamla skolan sa...

Dom bilderna du visar blev iallafall väldigt bra !!! Våfflorna ser bara så mumsiga ut !!! Jag missade våffeldagen alldeles , får ta igen det en annan dag ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Växthusmadam sa...

Oj vilket härligt våffelkalas! Chokladvåfflor har jag inte provat, men jag kan tänka att det är smaskigt! Min pappa brukade göra chokladpannkakaor när jag var liten, då blev han poppis bland alla ungarna!!!
Trevlig helg önskar Växthusmadam

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej
Vika vackra våfflor, man blir verkligen sugen på dem, och vill sätta sig tillrätta vid bordet och äta.
Många vackra bilder i bloggen.
Kissen är verkligen förtjusande.
Vad modigt av dig att lägga ut bilder.
Själv har jag inte alls det självförtroendet, men det kanske kommer.
Zara

Rosenvit sa...

Älskade du, du är lika fin som alltid även på bild.
Chokladvåfflorna skulle tom jag smaka på. Har lite svårt för våfflor i vanliga fall...du vet hur jag är...

Pionhälsningar!
Annapanna

Njut i din trädgård sa...

hallongrädde - åh så underbart - vill ha våfflor med hallongrädde!

Lallis - liv och leverne sa...

Vad fin du är!:)
Och vad goda våfflorna ser ut!
kram Lallis

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej igen
Tack så oerhört mycket för din fina kommentar i min blogg.
Det är absolut inget dåligt i att lägga ut bilder på sig själv och du ser bra ut.
Hoppas allt har ordnat sig för dig, jag vet ju inte vad som hänt.
Zara

StrandviksVillan sa...

*Vink vink* Heeeej!! Tänk så annorlunda när man får ett ansikte till skribenten - bra gjort!! Själv vågar jag nog inte...

Tack snälla för gratulationer och komplimang, blev så glad!

Julias vita drömmar sa...

Hej Lena,

Så fin du är! Jag tänkte skriv aom våfflor men det försvann hihi.

Jag tycker att det är nästan lite skönt sådär att få ett ansikte att relatera till bland de bloggar jag läser.

Hoppas du har en skön lördag, och du...maken min är en triljard gånger mer driftig än vad jag är :)

Kramar/Julia

LOPPISLIV sa...

Hej söta Lena! Vad roligt att få ett ansikte bakom bloggen. Du är ju jättefin. Varför är man alltid så självkritisk. Själv är jag för feg för att våga sätta ut mig på bloggen...ännu, men vem vet, det kanske kommer en dag..?? Mums så kalasgoda våfflorna ser ut, jag blev såå sugen så det får det bli ikväll känner jag. Ha en fin lördag. Kram Paula

Smultronlycka sa...

Hej hej!Halkade in på din blogg :) Vad härligt gott det såg ut!Underbar kisse du har!Ha det gott/Anna

Snuttan sa...

Gud vad det ser gott ut
Måste titta vidare på din blogg nu
Kram
Åsa

♥ Fyra årstider sa...

Det var de finaste våfflor jag skådat oc vilken söt bloggerska.
Kram Lotta

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Lena!

Vad dina våffelbilder är härliga... Tänk att jag missade våffeldagen?! *skäms* Stackars mina barn....

Det där med bilder på sig själv känner jag igen. Jag kastade nog över hundra (tyvärr ingen överdrift) på mig själv när jag skulle ha en till tävlingen och bloggen. Hu, tycker att det är obehagligt att se bilder på mig själv. Du är hur som helst hur söt som helst!! Ska bli skoj att se dig i verkligheten sen också! Nu börjar det närma sig! Får hoppas att all snön här hinner smälta tills dess... ;)

Önskar dig en riktigt skön söndag!
Kraaam

P.s Ja, min svarta häst är lite äldre än den vita anar jag... Och har finare former...

Viveka Gulda sa...

Hej Lena
Det skiljer ung ett halvår på dem. Den blåmaskade är yngst, precis som du gissade, han har precis fyllt ett år. Det ÄR jättemysigt med två!

Vit stjärna sa...

Å va gott det såg ut med våfflor, har ju en förmåga att göra en proppmätt! =o) Alltif skoj å få se vem som äger bloggen, dina barn lyckades verkligen med bilden!

Gällande tv-bänken hos mig så var den ikeavit från början men jag målade den råvit eftersom jag inte gillar det ikeavita. Tror absolut det skulle bli bra med grå färg upptill då får man ju kontrasten!

Ha det bäst!
Kram Anna

Vit stjärna sa...

Missade färgfrågan. Jag sandpapprade bara bänken lätt, drog på ett lager vattenbaserad grundfärg och sedan vanlig vit matt lackfärg för inomhusbruk även denna vattenbaserad. Använde mig av en liten skumgummiroller och är lycklig men förvånad över det oerhört släta resultatet på ytan!
Kram igen/ Anna

me and alice sa...

Hej Systra min!! *fniss*
Lite läskigt. Vi ser ganska lika ut tycker jag!!! Hi,hi...
Ursöta bilder på dig!!!
Vilka mumsiga våfflor! Vi är lite efter i den här familjen och har inte haft vår våffeldag än. Jag fick lite skäll av Alice för det, men nu har vi vår våffeldag kvar i alla fall! Dina såg helt underbara ut!!
kram Susanne

Annika Christensen sa...

Vilken härlig marsdag!!!
Det är sådan som jag kallar livskvalite. Mässan var ingen livskvalite precis men mycket fint att se - för mycket nästan.
Jag orkade inte med allt.

Det var väl kul att barnen fick fota och jag lovar dig att de har ett minne för livet.
Ha det gott
Annika

EN INREDOHOLIC sa...

Nix det var inte jag på åhléns :) Men kanske ses vi en annan gång!!

Kram Jannice
Önskar dig en fin start på veckan.

n o r d i n g å r d e n sa...

...måste göra ett tillägg på min kommentar ovan, detta gäller alltså endast bilder/reklam i SIDAN av bloggen, inte bilder i mina inlägg, de är alltid mina egna alt ngn som jag gör reklam för " på riktigt" : ) Mari.