måndag 1 december 2008

Vi skriver den 1:a december...

Väntans tider. Kommer ni ihåg hur det kändes i hela kroppen när man var barn och vaknade till första morgonen med julkalendern? Det var inte svårt att stiga upp, kan man säga.


I morse hände en katastrof. Med barns mått mätt, alltså. Förra måndagen var min syster, barnen och jag på stan och "mysshoppade"" (nytt ord för så'n shopping som inte behövs). På vägen hem gick vi in på Chocolatte, en fantastisk liten affär där de säljer den ljuvligaste choklad man kan tänka sig. Jag hade lovat barnen att de skulle få en riktig chokladkalender, inte en sån där som man köper för 20 kr på ICA Maxi. Så jag inhandlade två stycken med fin choklad i, de var inte gratis om man säger så (fast inte jättedyra heller, ärligt talat).Så skulle de ju öppnas andäktigt i morse efter frukosten. Lillflickan sparade sin till kvällen, men E ville öppna. ............................... Den är tom. Finchokladkalendern är tom i ruta 1. Ridå.

Det fick bli en bit mörk Droste på rulle i stället. Det gick också bra. Åtminstone när jag lovade henne att reklamera kalenderjäkeln. Och det gjorde jag, fast jag tyckte det var pinsamt, för tjejen i butiken kanske skulle tro att vi helt enkelt hade käkat upp den. Det fanns ju inga BEVIS för att den inte funnits där... Men vi fick en helt ny och fick behålla den gamla. Så ska man behandla sina kunder.


Dramaten nästa...

Några stämningsbilder får jag väl bjuda på också? Jag var på KURS igen i lördags, hos Anna Leibel Nilsson, känd från Allers Trädgård bland annat. Temat var Dörrsmycken och jag knåpade ihop den här, som jag stolt visar upp!


Sune vill alltid vara med, vart jag än går och speciellt när kameran är framme. Just nu sitter han nedanför trappan och jamar, ja nästan gnäller, för han tycker att jag är så outsägligt tråkig som sitter framför datorn.

Ciao /Lena

15 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Då låter han säkert som I skulle jag tro för hon jamar också så fort jag sitter framför datorn och hon är vaken *skrattar*

Så fin kransen är!!! Åh vad roligt att få göra en sådan fin! Jag gillar det där gröna... vad det nu är? Själva "spretet", eller riset kanske jag ska säga *flin*

Du får inte glömma att visa locket på burken Lena - det är ju det som gör den så speciell :)

Kram J

Love Your Homes sa...

Vilka fina bilder Lena, speciellt på sköna Sune.
Det katten får du hålla i när vi ses, har alls inga problem att stoppa honom under armen.
Kram till dig Ingela

Grodmamman sa...

Förstår besvikelsen, chokladälskare som jag är!=) Tur att det löste sig.
Vilken super fin krans du har gjort också!
Fina bilder överhuvudtaget.
Kram

White Season sa...

Hallå där, oj oj oj så fint, vilka bilder och kransarna var nog det finaste jag sett. Så himla kul med kurser i det, och fina var de allt, vad duktig du är. Massa härligt att kika på som jag missat under min frånvaro. Och så lilla kissen också, känner helt igen mig, mina är precis lika ska bli spännande med granen sen hur länge de kan låta den vara :-)
Kram kram kikar in här snart igen, Malin

White Season sa...

Hej igen, såg att du efterfrågade Odd Molly blusen, jag har den och den är köpt i Linköping. Har du kollat på tradera?
Kram Malin

Annas skattkammare sa...

Så ottroligt vackert du visar!
Kram /Anna

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Först skrattar jag, vilket roligt inlägg kan se barnen framför mig...mina fick för 10 kronor:-) med choklad.

För det andra är dina bilder så vackra...prata om inspiration...önska jag kunde knycka din krans i smyg.
Kram Lotta

Nettan sa...

Förstår att det var katastrof..ingen chokald..stackars barn! Gud så mycket fint du visar, karansen var ju så vacker..å tavlan du gjort..underbar!!
Kram Nettan

Ett skönare liv sa...

Oh vilken mysig blogg å underbara bilder :)
kommer gärna tillbaka
kram N

Karin Krut sa...

Ja fy så pinsamt med kalendern ;) Men ditt dörrpynt var jättefint, verkligen duktigt knåpat och burken är riktigt vacker.
Ha en skön vecka
Kram Karin

Lallis - liv och leverne sa...

Men så vackra bilder:)
Och du, det är ju helt och hållet fruktansvärt. Sicka ena som glömt att fylla ruta ett! Mina tjejer hade säkert fått slaget totalt. Förstår att besvikelsen var stor! *ler*
Kram Lallis

Tusenfröjd sa...

Så mycket fint du har fått gjort! Själv har jag inte hunnit få upp adventsstjärnorna förrän ikväll! Efter denna helg hoppas jag att det ska bli lite mer tid över till pyssel och framför allt, mer tid till barnen!
Den där kransen är så himla fin. Kul med kurs!
Då ses vi till helgen kanske:-)
Liv

Ett skönare liv sa...

Det har du alldeles rätt i :) de gäller att planera så de verkligen blir av :)

hoppas du får en underbar vecka med lite egen tid fylld av lyx :)

kram
nadja

Inredningsgalen sa...

DU får visa en bild på ljusslingan! Mår inte alls bra nu, rea på Butiken o jag som inte har någon möjlighet att ta mig dit. Det gör ont i hela kroppen, känner på mig att där finns allt för mycket fint!

Ljuvligt Hemma sa...

Underbara bilder!