lördag 6 september 2008

Skakad, rörd och varm i hjärtat...


är jag idag! Vilket mottagande jag har fått - jag är alldeles LYCKLIG!

Det är jag också för min lilla, lilla symaskin! Hittade den på loppis i Lerberget idag, den blev min för 40 riksdaler. Den fungerar! Min lillflicka ska få ha den på sitt nya rum, som ska få rött som accentfärg. Jag ska måla små, röda prickar på en vägg - vad tror ni om det?!

Tack snälla ni för alla fina kommentarer jag fått, jag trodde aldrig att så många skulle hitta till mig så snabbt! Och så har jag fått såna här utmärkelser, som jag ju har sett att ni generöst delar ut till varandra, men det har jag liksom trott att man får när man är gammal i gamet, för lång och troget inspirerande tjänst, ni vet. Fel hade jag visst...


Av Jenny, min allra finaste, underbaraste, med bloggen Lilla huset på prärien - en skyddsängel, den kan jag behöva! Tror jag behåller den om jag får! Tack Jenny, du är min själsliga syster!


Susanne, Tidsmästarinnan, som har en blogg jag verkligen gillar, är så generös att hon skickar ett guldkort (åh, jag har så roliga minnen av en gång när jag fick låna ett riktigt guldkort av en riking!), som jag kan låtsashandla för. Det ska jag skicka vidare till fyra bloggar som brukar besöka mig och en ny blogg som jag precis har upptäckt. Av förklarliga själ tänker jag vänta med det... Tack snälla Susanne, jag delar gärna med mig av alla dåliga tips jag har för pyttesmå trädgårdar och tegelröda radhus i förorten.EN TILL har jag fått - av min idol i bloggvärlden (känns lite löjligt att skriva så, jag har faktiskt passerat en viss ålder) - Maria (Mia) med bloggen Hem och Lycka! Den här utmärkelsen ska jag skicka vidare till minst fem andra bloggar. Hm, krävs lite funderande... TACK Mia - du är en stor inspiratör vars foton jag ständigt, men utan framgång, försöker kopiera!

Nu ska jag försöka med det här trickset att kopiera html-koder för att få in bilderna där jag vill ha dem... HERREGUD, vilken tid det tar för mig att göra mina inlägg! Jag hoppas verkligen att jag får lite bättre schwung på det här så småningom. Jag tar MYCKET tacksamt emot alla tips på hur man lättast går till väga.
Tack för idag, jag har haft en jättebra dag, hoppas ni har det också. Imorgon, när jag vaknar, är det en alldeles ny härlig dag, som blir vad jag gör den till.
Kram / Lena

9 kommentarer:

Hem och Lycka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hem och Lycka sa...

Tack för söta ord men jag heter Maria, kallas Mia ;-)

Kanonfint fynd du gjort idag, den är ju jättefin! 40 spänn för en fungerande symaskin, det är ju inte klokt!

Grattis till alla utmärkelser, de är du väl värd! kram

Grodmamman sa...

Grattis till alla utmärkelser!
Söt symaskin! Här har det målats rosa prickar på dotterns rum. Går att beskådas under etiketten "barnrum" på min blogg.
Kram

Lilla huset på prärien sa...

He, he... typiskt dig Lena - nu har du suttit och tänkt på mig medans du skrivit på bloggen och benämt Mia med mitt namn :)

Tusen tack för idag och att jag fick gråta mot din axel. Det känns så skönt att du finns!

Kram J

rosenskära sa...

Alltså så här är det - lyssna på den här - jag är så P-I-N-S-A-M som kallar Mia för Jenny (även om Jenny är min all-time-favorit i vänskapslistan, du får ta det om en komplimang Mia) att jag tror att jag kryper in under köksbordet en stund. Det blir nog bäst så.

Nu har jag lärt mig att jag inte ska sitta och blogga efter klockan nio på kvällen - och i synnerhet inte en lördagkväll!

Om NÅGON annan, som läser det här - har varit MERA pinsam än vad jag är, kanske ni kan vara så vänliga och skriva en rad om det - ni får NATURLIGTVIS vara anonyma...

(.......lena.......)

LillaFlisan sa...

Grattis, Grattis!
Vist finns det så många underbara bloggar där ute!!Jag upptäcker nya varje vecka, den ena finare än den andra, man blir såå imponerad!
Kramar Flisan

Love Your Homes sa...

Vilken härlig rivstart du har fått Lena, grattis..önskar Ingela.

Nu har jag kört 28 mil ikväll och varit på en heltrevlig tjejkväll.Har precis kommit hem, nöjd o glad.

kullervilla sa...

Hej Lena hitta dig hos Line och har nu fått en blogg till att besöka. Härlig symaskin du hittat och så billigt :=) Så det har varit loppis i Lerberget idag, imorgon är det i Jonstorp. Brukar vara en trevlig loppis, vi kanske ses där :=)
Kramiz //kullervilla

Ängladoft & Dockor sa...

vilken söt liten symaskin du har köpt.