lördag 20 september 2008

Barnsligt



Mailegkaniner inköpta på Stjernedrys i Helsingör, liksom pennfordralet från Green Gate. Tyghjärtan från en liten affär i Viken som jag glömt namnet på.

Jag samlar på mig saker som lillflickan ska få när vi byter rum med henne. Man blir ju lite knäpp när man ser alla bilder på barnrum i bloggarna. Det målas möbler, sys vimplar och kuddar. Pysslas med små bakverk i plysch. Marknaden för barnprylar är ju precis hur stor som helst.






Båda mina flickor bara älskar att jag har börjat blogga! De lånar kameran och springer omkring här och gör små arrangemang som de fotar. Båda kan ställa in skärpedjup och ljuskänslighet. Det är verkligen kul!




Så lillflickan har definitivt påverkats av alla vackra bilder hon ser på era bloggar. Jag ropar på henne när jag ser något som jag tycker är fint.



Jag ber om ursäkt stora syster kanin, men dina underbyxor är så ljuvligt söta att jag bara måste få visa dem!

Storflickans rum gjordes om BB (before blogging) och är modernt - marsipangrön fondvägg med vita magnettavlor och långt skrivbord med plats för tre kompisar. Garderobsvägg med spegeldörrar och silvergrå saccosäck. Jag tänkte låta henne fota det själv och skriva ett eget inlägg med egna detaljbilder, så bilder på det får ni vänta på!


Så ville lillflickan också ha det tills jag började blogga. Nu har det blivit en helomvändning. Hon följer med på loppisar och vill ha gammal stil. Jag ska inte sticka under stol med att jag underblåser det intresset... Just nu är det ett skrivbord jag letar efter, ni vet ungefär ett sådant här. Det är alldeles, alldeles underbart...

Igår var vi på cirkus. Några snälla grannar kom och knackade på under eftermiddagen och undrade vad vi hade för oss på kvällen. De hade fått friplåtar genom en bilförsäljare. Jippi! Barnen blev överlyckliga och vi också för visst blir man själv glad när man ser barnens stora leenden?! Så det blev Cirkus Skratt igår - en riktig familjeföreställning med akrobater, eldslukare, clowner, hästar, hundar och katter.


Nu ska jag ställa mig och stryka mina ljuvliga örngott! De ligger här i en prydlig hög. Undrar om man kan krusa banden med en krustång till håret? Någon som har provat?!


Önskar er en skön fortsättning på helgen!


Kramar Lena

10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Lena!

Vilket underbart inlägg med VACKRA saker och cirkus o akrobater. Det blir jag riktigt glad av. Kan riktigt se hur tjejerna springer omkring och stylar o fotar på bästa manér! :) Hi, hi...

Jag är som vanligt trött nu på kvällskvisten, särskilt idag efter dagens urladdningar...

Men mina ögon mår bra av dina vackra bilder. Sugen på någon loppis imorgon om du kommer förbi?

Kram J

Karin sa...

Hej igen Lena! Kul att dina döttrar blivit en del av bloggningen och fotandet...så roligt att dela sitt intresse med barnen. :) Härliga bilder, på fina ting! Marknaden växer och inte minst med de allra ljuvligaste barnsaker...

Ha det gott! Kram Karin

Mjuka sa...

Maileg är en favorit även hos mig :-) Älskar att hålla på med barnrum, är nog det roligaste att inreda tror jag
kramkram M

Hem och Lycka sa...

Så himla fina bilder! Älskar Mailegs kaniner, har tre stycken för framtida bebis. Undra vem som kommer att leka med dem mest, bebisen eller jag *fniss ;-) Vad skoj att dina döttrar tycker om att du bloggar och är delaktiga i den! kram!

Tusenfröjd sa...

Tjingeling Lena!

De är så söta de där mailegkaninerna. Man kan kanske önska sig en sådan till sig själv!!!

Det är klart att jag har en stund över till dig på söndag. Det ser jag fram emot. En liten bloggträff!

Imorgon ska vi stänga av nedre delen av växthuset så att vi kan få förbereda utställningen i fred. Alla mina idéer finns i mitt huvud och det ska blir kul att få omsätta dessa nu!
Ha det så gott. Kramisar Liv

A home far away sa...

Jag såg at det stod Dahlia på ena kaninen, det tänkte jag döpa min dotter till för 12 år sedan, en liten parantes bara:-

Kaninerna är för ljuvliga!

Kram Gunilla i Singapore

Lundagård sa...

Men åh så mysigt det låter med flickorna som är fotograferar å allt! Hos oss är det så pojkstarkt och än så länge är nog inte intresset för inredning så stort!

Annika Christensen sa...

Kul att barnen är så angegerade i fotograferandet. Man Blir glad av det här inlägget.
Kaninens byxor är jättefina.
Hoppas att du hittade något på loppis.
Ha det gott så syns vi
Annika

Hagbacken sa...

vilka fina kort du visar//Kram Linda

Gårdsromantik sa...

Men så kul att båda töserna hakar på - då får du ju lite hjälp med bloggandet!

Kram Maud